Är jag gay om jag gillar analsexleksaker?

I sexualitetens värld har Sexleksaker alltid ansetts vara “riktiga” män. En, eftersom de flesta av dessa leksaker är anal och den andra beror på … Tja, deras manlighet, antar jag!

Men visste du att poängen som ger en man mest nöje är rätt inuti hans anus? Vi pratar om prostata.
Så varför är det så att män, särskilt heterosexuella, fortfarande försöker så svårt att beröva sig av nöjet att det ska ge dem de mest giddy orgasmerna? Och varför tror många att manliga sexleksaker är avsedda för rent bisexuella och homosexuella människor?

Låt oss se vad experterna säger.

Använder heterosexuella män sexleksaker?
2017-studien fokuserade på förekomsten av unga heterosexuella män som använder sexleksaker eller redan har försökt analspel.

Så många som 24% erkände att de redan hade upplevt ett analspel, vilket faktiskt var ett steg framåt vid den tiden, med tanke på att denna typ av erotik har blivit mycket mer socialt accepterad under de senaste fem åren. Detta visar också att homohisteri, som är rädslan för heterosexuella män från att kallas gay, har minskat kraftigt.

9 erogena punkter som utlöser en ohämmad slo i den
Även om vi ännu inte har tillräckligt med bevis för att göra en jämförelse om vem som använder fler Mäns Sexleksaker (heterosexuella eller homosexuella), visar allt detta dock att det finns vissa förändringar i sociala ideal.

Är användningen av anal leksaker gör en man gay?
Miljontals män runt om i världen börjar ifrågasätta sin sexualitet när de inser att analspelet ger dem mycket nöje. Det är därför ingen överraskning att en sådan fråga också ofta tas upp på internet.

“Är jag gay om jag vill använda analleksaker ? Jag är heterosexuell, men jag har alltid varit intresserad av analspel och jag vill köpa min första sexleksak snart, ” frågan om en man på Quoras favoritwebbplats var inte så länge sedan.

“Hur du spelar med din kropp har inget att göra med din sexuella läggning. Förvånansvärt har den typ av porr du gillar inget att göra med, ” svarade en av användarna.
Han rådde honom, ” när du är ute, gör ett experiment: titta på olika män och kvinnor och fråga dig själv om du vill ha sex med dem, om du lockas till dem. Varje verklig miljö kommer att bli bra. Det är det enklaste för mig att göra runt poolen. Enligt ditt svar kan du vara asexuell (du vill inte ens ha sex med andra människor), heterosexuell (attraherad av kvinnor), Bisexuell (attraherad av både kvinnor och män) eller homosexuell (attraherad av män).”